Pyetje shumë të rëndësishme


Kush është Jezus Krishti?

A ekziston Zoti? A ka fakte për ekzistencën e Zotit?

A është Jezusi Zot? A e ka shpallur ndonjëherë Jezusi veten Zot?

Cilat janë atributet e Perëndisë? Si është Perëndia?

A është Bibla me të vërtetë Fjala e Zotit?

Çfarë është Krishtërimi dhe çfarë besojnë të Krishterët?

A është Zoti i vërtetë? Si mund ta di me siguri që Zoti është i vërtetë?

Cili është kuptimi i jetës?

A duhet të Krishterët t’i binden ligjit të Testamentit të Vjetër?

A është hyjnia e Krishtit Biblike?

A jem të shpëtuar vetëm me anë të besimit apo me anë të besimit dhe të veprave?

Kush është Fryma e Shenjtë?

Si mund ta di vullnetin e Zotit për jetën time? Çfarë thotë Bibla në lidhje me të diturit e vullnetit të Zotit?

Si mund ta mposht mëkatin në jetën time si i Krishter?

Nëse kthehem në të Krishter, familja ime do të më mohojë dhe unë do të përndiqem në mënyrë të tmerrshme nga kultura ime. Çfarë te bëj?

Pse të mos kryej vetëvrasje?Kthehu tek faqja kryesore në Shqip
Pyetje shumë të rëndësishme