settings icon
share icon

Pyetjet më të shpeshta

Një herë të shpëtuar, përgjithmonë të shpëtuar?

Çfarë ndodh pas vdekjes?

Cili është qëndrimi i Krishter në lidhje me vetëvrasjen? Çfarë thotë Bibla në lidhje me vetëvrasjen?

Çfarë na mëson Bibla në lidhje me Trinitetin?

A është Biblike siguria e përjetshme?

A adhurojnë të Krishterët dhe Myslimanët të njëjtin Perëndi?

Cila është rëndësia e pagëzimit të Krishterë?

Çfarë thotë Bibla në lidhje më divorcin dhe rimartesën?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me të dhjetën?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me seksin para martesës?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me martesat ndërraciale?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me pirjen e alkoolit / verës?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me kumarin? A është kumari mëkat?

Çfarë thote Bibla në lidhje me tatuazhet dhe shpimet në trup?

A duhet të shërbejnë gratë si pastore/ të predikojnë?

Ku ndodhej Jezusi për tri ditë ndërmjet vdekjes dhe ringjalljes së Tij?

Çfarë është dhuntia e të folurit në gjuhë? A është dhuntia e të folurit në gjuhë për ditët e sotme?

A shkojnë në Qiell kafshët shtëpiake / kafshët? A kanë shpirt kafshët shtëpiake / kafshët?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me dinosaurët? A përmenden dinosaurët në Bibël?

Kush ishte gruaja e Kainit? A ishte motra e Kainit edhe gruaja e tij?

Çfarë thotë Bibla në lidhje me homoseksualitetin? A është homoseksualiteti mëkat?

Masturbimi – a është mëkat sipas Biblës?
Kthehu tek faqja kryesore në Shqip

Pyetjet më të shpeshta
© Copyright Got Questions Ministries