settings icon
share icon
Spørsmål

Når og hvordan mottar vi Den Hellige Ånd?

Svar


Apostelen Paul lærte oss klart og tydelig at vi mottar Den Hellige Ånd i det øyeblikket vi aksepterer Jesus Kristus som vår frelser. 1. Korinterne 12:13 deklarerer, "For ble vi alle døpt med én Ånd inn i ett legeme, enten vi er jøder eller grekere, slaver eller frie, og vi var alle fått én Ånd å drikke." Romerne 8:9 forteller oss at hvis en person ikke har Den Hellige Ånd , gjør at han eller hun ikke tilhører Kristus: "Du, derimot, kontrolleres ikke av den syndige natur, men ved Ånden, hvis Guds Ånd bor i dere. . Og hvis noen ikke har Kristi Ånd, hører han ikke til Kristus "Efeserne 1:13-14 lærer oss at Den Hellige Ånd er seglet til frelse for alle dem som tror:" Etter å ha trodd, var du merket i Ham med en segl, den lovede Hellige Ånd, som er et innskudd som garanterer vår arv inntil forløsningen av de som er Guds eiendom, til pris for Hans herlighet. "

Disse tre avsnittene gjør det klart at Den Hellige Ånd blir mottatt i det øyeblikk vi aksepterer Jesus Kristus som vår frelser.

Denne diskusjonen er kontroversiell fordi ministrene av Den Hellige Ånd er ofte forvirret. Den mottakende/inneliggende av Ånden oppstår i det øyeblikk vi velger å tro. Fylling av Ånden er en pågående prosess i det kristne livet. Mens vi mener at dåpen av Ånden også oppstår i det øyeblikk vi aksepterer Jesus som vår Frelser, så er det noen som mener at dette ikke stemmer. Det er altså svært lett å forveksle dette med andre handlinger som er ganske så like.

Så – hvordan mottar vi Den Hellige Ånd? Vi mottar Den Hellige Ånd ved å akseptere Herren Jesus Kristus som vår Frelser (Johannes 3:5-16). Når mottar vi Den Hellige Ånd? Den Hellige Ånd blir våre faste besittelse det øyeblikket vi begynner å tro.

EnglishReturner til den norske hjemmesiden

Når og hvordan mottar vi Den Hellige Ånd?
Del denne siden: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries