settings icon
share icon
Pregunta

Teniu la vida eterna?

Resposta


La Bíblia presenta un camí clar cap a la vida eterna. Primer, hem de reconèixer que hem pecat contra Déu: "ja que tots havien pecat i vivien privats de la glòria de Déu" (Romans 3:23). Tots hem fet coses desplaents per a Déu, que fan que ens mereixem el càstig. Com que tots els nostres pecats van en última instància en contra un Déu etern, només un càstig etern pot ser suficient. "La paga del pecat és la mort, però el do que Déu ens fa en Jesucrist, Senyor nostre, és la vida eterna" (Romans 6:23).

Tanmateix, Jesucrist, sense pecar (1 Pere 2:22), l’etern Fill de Déu es tornà un home (Joan 1:1,14) i morí per pagar la nostra pena. "Déu demostra el Seu amor per nosaltres en això: mentre encara érem pecadors, Crist morí per nosaltres" (Romans 5:8). Jesucrist morí a la creu (Joan 19:31-42), rebent el càstig que ens mereixíem (2 Corintis 5:21). Tres dies més tard S’erigí de la mort (1 Corintis 15:1-4), demostrant la Seva victòria sobre el pecat i la mort. "Beneït sigui el Déu i Pare de nostre Senyor Jesucrist, que pel seu gran amor ens ha engendrat de nou gràcies a la resurrecció de Jesucrist d'entre els morts" (1 Pere 1:3).

Per fe, ens hem d'alliberar dels nostres pecats i recórrer a Crist per a la salvació (Fets 3:19). Si posem la nostra fe en Ell, confiant en la Seva mort a la creu per pagar els nostres pecats, serem perdonats i se’ns prometrà la vida eterna al cel. "Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna" (Joan 3:16). "Si confesseu amb la boca, 'Jesús és el Senyor', i creieu de tot cor que Déu l'aixecà d’entre els morts, us salvareu" (Romans 10:9). Només la fe en l'obra acabada de Crist a la creu és l'únic camí veritable cap a la vida eterna! "És per la gràcia que heu estat salvats per mitjà de la fe! I això no ve de vosaltres: és un do de Déu. 9 No és fruit de les obres, perquè ningú no pugui gloriejar-se'n" (Efesis 2:8-9).

Si voleu acceptar Jesucrist com el vostre Salvador, aquí en teniu una plegària de mostra. Recordeu que dir aquesta oració o qualsevol altra no us salvarà. Només podeu aconseguir el perdó dels vostres pecats confiant en Crist. Aquesta oració és tan sols una manera d’expressar a Déu la vostra fe en Ell i agrair-Li per aconseguir la vostra salvació. "Déu, sé que he pecat contra Vós i em mereixo un càstig. Però Jesucrist ha rebut el càstig que em mereixo, per tant a través de la fe en Ell puc ser perdonat. M’allibero del meu pecat i deixo la meva confiança en Vós per a la salvació. Gràcies per la Vostra meravellosa gràcia i perdó – el do de la vida eterna! Amén!"

Heu pres una decisió per Crist a causa del que heu llegit aquí? Si ha estat així, si us plau, feu clic al botó "Avui he acceptat a Crist" de més avall.

EnglishTornar a la pàgina d’inici del català

Teniu la vida eterna?
© Copyright Got Questions Ministries