settings icon
share icon
Pregunta

Com puc aconseguir el perdó de Déu?

Resposta


Fets 13:38 declara “Sapigueu, doncs, germans, que gràcies a ell ara us és anunciat el perdó dels pecats.”

Què és el perdó i per què el necessito?

La paraula “perdonar” significa començar de zero, perdonar, anul•lar un deute. Quan som injustos amb algú, cerquem el seu perdó per aconseguir que la nostra relació es restableixi. El perdó no està assegurat perquè una persona es mereix ser perdonada. Tothom es mereix ser perdonat. El perdó és un acte d’amor, de misericòrdia, i gràcia. El perdó és una decisió de no retenir res en contra d'una altra persona, tot i el que ells t'han fet a tu.

La Bíblia ens diu que tots necessitem el perdó de Déu. Tots hem pecat. Cohèlet 7:20 proclama “De fet, no hi ha a la terra cap home tan just que ho faci tot bé i no cometi cap falta”. 1 Joan 1:8 diu “Si ens declarem sense pecat, ens enganyem i la veritat no està en nosaltres”. Tot pecat és, al cap i a la fi, un acte de rebel•lia contra Déu (Salm 51:4). Com a resultat, necessitem desesperadament el perdó de Déu. Si no se'ns perdonen els nostres pecats, passarem l'eternitat patint les conseqüències dels nostres pecats (Mateu 25:46; Joan 3:36).

El perdó – Com el puc aconseguir?

Afortunadament, Déu és estimador i misericordiós – disposat a perdonar-nos dels nostres pecats! 2 Pere 3:9 ens diu “...Ell és pacient amb tu, i no vol que ningú mori, sinó que tothom se’n penedeixi”. Déu vol perdonar-nos, per això ens concedí el perdó.

L’única pena justa per als nostres pecats és la mort. La primera meitat de Romans 6:23 declara “La paga del pecat és la mort...” La mort eterna és el que ens hem guanyat pels nostres pecats. Déu, en el Seu pla perfecte, es tornà un ésser humà - Jesucrist (Joan 1:1,14). Jesús morí a la creu, rebent la pena que nosaltres mereixíem – la mort. 2 Corintis 5:21 ens ensenya “Déu, per nosaltres, li va carregar el pecat, perquè gràcies a ell experimentéssim la seva justícia salvadora". Jesús morí a la creu, rebent el càstig que ens mereixem! Com a Déu, la mort de Jesús dugué el perdó pels pecats de tot el món. 1 Joan 2:2 proclama “Ell és la víctima que expia els nostres pecats, i no tan sols els nostres, sinó els del món sencer". Jesús s'erigí de la mort, proclamant la Seva victòria per sobre del pecat i de la mort (1 Corintis 15:1-28). Elogieu a Déu, a través de la mort i de la resurrecció de Jesucrist, la segona meitat de Romans 6:23 és veritat "...però el do de Déu és la vida eterna a través de Jesucrist, el nostre Senyor."

Voleu que els vostres pecats quedin perdonats? Teniu un sentiment persistent de culpa que no aconseguiu fer marxar? El perdó dels vostres pecats és possible si poseu la vostra fe en Jesucrist com a vostre Salvador. Efesis 1:7 diu "en ell, per la seva sang, hem obtingut la redempció, el perdó dels nostres pecats. La riquesa de la gràcia de Déu". Jesús pagà el nostre deute per nosaltres, perquè poguéssim ser perdonats. Només heu de demanar a Déu que us perdoni a través de Jesús, creient que Jesús va morir per pagar-nos el nostre perdó - i Ell et perdonarà! Joan 3:16-17 conté aquest missatge meravellós “Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna. Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d'ell."

Perdó – és així tan fàcil?

Sí, és ben fàcil! No podeu guanyar-vos el perdó a través de Déu. No podeu pagar pel vostre perdó a través de Déu. Només podeu rebre’l, per fe, a través de la gràcia i misericòrdia de Déu. Si voleu acceptar Jesucrist com a vostre Salvador i rebre el perdó de Déu, aquí teniu l’oració que cal que pregueu. Dir aquesta oració o qualsevol altra no us salvarà. Només podeu aconseguir el perdó dels vostres pecats confiant en Jesucrist. Aquesta oració és tan sols una manera d’expressar a Déu la vostra fe en Ell i agrair-Li per aconseguir el vostre perdó. "Déu, sé que he pecat contra Vós i em mereixo un càstig. Però Jesucrist ha rebut el càstig que em mereixo, per tant a través de la fe en Ell puc ser perdonat. M'oblido del meu pecat i deixo la meva confiança en Vós per a la salvació. Gràcies per la Vostra meravellosa gràcia i perdó! Amén!"

Heu pres una decisió per Crist a causa del que heu llegit aquí? Si ha estat així, si us plau, feu clic al botó "Avui he acceptat a Crist" de més avall.

EnglishTornar a la pàgina d’inici del català

Com puc aconseguir el perdó de Déu?
© Copyright Got Questions Ministries