settings icon
share icon
Pregunta

Què és el pla de salvació?

Resposta


Teniu gana? No pas gana física, sinó, teniu gana d'alguna cosa més a la vida? Hi ha alguna cosa ben a dins vostre que mai sembli estar satisfeta? Si hi és, Jesús és el camí! Jesús va dir, “Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam i qui creu en mi no tindrà mai set" (Joan 6:35).

Esteu confusos? Us costa trobar un camí o meta a la vida? Us sembla com si algú hagi apagat els llums i no pugueu trobar l’interruptor? Si sentiu això, Jesús és el camí! Jesús proclamà, "Jo sóc la llum del món. El qui em segueix no caminarà a les fosques, sinó que tindrà la llum de la vida" (Joan 8:12).

Us sentiu mai privats de la vida? Heu provat tantes portes, i heu descobert que el que s’hi amaga darrere és buit i sense significat? Espereu l’entrada a una vida plena? Si sentiu això, Jesús és el camí! Jesús declarà, “Jo sóc la porta: els qui entrin per mi se salvaran, podran entrar i sortir lliurement i trobaran pasturatges" (Joan 10:9).

La gent sempre us decep? Les vostres relacions han estat sempre superficials i buides? Us sembla com si tothom intentés aprofitar-se de vosaltres? Si sentiu això, Jesús és el camí! Jesús digué, “Jo sóc el bon pastor. El bon pastor dóna la vida per les seves ovelles... Jo sóc el bon pastor: conec les meves ovelles, i elles em coneixen a mi" (Joan 10:11, 14).

Us pregunteu què passa després de la vida? Esteu cansats de viure la vida per coses que només es podreixen o rovellen? Dubteu de vegades de si la vida té algun significat? Voleu viure després de la mort? Si ho voleu, Jesús és el camí! Jesús declarà, "Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més" (Joan 11:25-26).

Quin és el camí? Quina és la veritat? Què és la vida? Jesús respongué, “Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi" (Joan 14:6).

La gana que sentiu és una gana espiritual, i només Jesús la pot satisfer. Jesús és l’únic que pot fer desaparèixer la foscor. Jesús és la porta cap a una vida de satisfacció. Jesús és l’amic i el pastor que cercàveu. Jesús és la vida – en aquest món i en el pròxim. Jesús és el camí de la salvació!

La raó per la que teniu gana, la raó per la que us trobeu perduts en la foscor, la raó per la qual no trobeu cap sentit a la vida, és perquè esteu separats de Déu. La Bíblia ens explica que tots hem pecat, i per tant estem separats de Déu (Eclesiastès 7:20; Romans 3:23). El buit que sentiu al vostre cor és Déu que us manca a la vostra vida. Vam ser creats per tenir relació amb Déu. A causa dels nostres pecats, estem separats d’aquesta relació. Encara pitjor, el nostre pecat causarà la separació de Déu per tota l'eternitat, aquesta vida i la següent (Romans 6:23; Joan 3:36).

Com es pot resoldre aquest problema? Jesús és el camí! Jesús carregà els nostres pecats en Ell mateix (2 Corintis 5:21). Jesús va morir al nostre lloc (Romans 5:8), rebent el càstig que mereixíem nosaltres. Tres dies més tard, Jesús s'erigí de la mort, demostrant la Seva victòria sobre els pecats i la mort (Romans 6:4-5). Per què ho va fer? Jesús es respongué aquesta pregunta, "ningú no té un amor més gran que el qui dóna la vida pels seus amics” (Joan 15:13). Jesús morí perquè nosaltres poguéssim viure. Si posem la nostra fe en Jesús, confiant en la Seva mort com a pagament pels nostres pecats - tots els nostres pecats seran perdonats i desapareixeran. Llavors la nostra fam espiritual quedarà satisfeta. Les llums s’encendran. Tindrem accés a una vida de satisfacció. Coneixerem el nostre millor amic i bon pastor. Sabrem que tindrem vida després de la mort - una vida de resurrecció al cel eternament amb Jesús!

"Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna" (Joan 3:16).

Heu pres una decisió per Crist a causa del que heu llegit aquí? Si ha estat així, si us plau, feu clic al botó "Avui he acceptat a Crist" de més avall.

EnglishTornar a la pàgina d’inici del català

Què és el pla de salvació?
© Copyright Got Questions Ministries