settings icon
share icon
Pregunta

Què vol dir acceptar Jesús com al vostre Salvador personal?

Resposta


Heu acceptat mai Jesucrist com a vostre Salvador personal? Abans de respondre, permeteu-me que expliqui la pregunta. Per entendre bé aquesta pregunta, primer heu d'entendre bé "Jesucrist", "personal" i "Salvador".

Qui és Jesucrist? Molta gent reconeixerà Jesucrist com un bon home, un gran mestre, o fins i tot un profeta de Déu. Aquestes coses sobre Jesús són, sens dubte, veritat, però no defineixen qui és realment. La Bíblia ens diu que Jesús és Déu en carn, Déu esdevingut un humà (vegeu Joan 1:1,14). Déu vingué a la terra per ensenyar-nos, curar-nos, corregir-nos, perdonar-nos – i morir per nosaltres! Jesucrist és Déu, el Creador, el Senyor sobirà. Heu acceptat aquest Jesús?

Què és un Salvador i per què necessitem un Salvador? La Bíblia ens explica que tots hem pecat, tots hem comès actes malvats (Romans 3:10-18). Com a resultat del nostre pecat, ens mereixem l'enuig i el judici de Déu. L’únic càstig pels pecats comesos contra un Déu infinit i etern és un càstig infinit (Romans 6 :23 ; Revelació 20:11-15). És per això que necessitem un Salvador!

Jesucrist, que vingué a la terra i morí al nostre lloc. La mort de Jesús, com a Déu en carn, fou un pagament infinit pels nostres pecats (2 Corintis 5:21). Jesús morí per pagar la pena pels nostres pecats (Romans 5:8). Jesús pagà el preu perquè no ho haguéssim de fer nosaltres. La resurrecció de Jesús dels morts demostrà que la Seva mort fou suficient per pagar la pena pels nostres pecats. És per això que Jesús és l’únic Salvador (Joan 14:6; Fets 4:12)! Confies en Jesús com al vostre Salvador?

És Jesús el vostre Salvador “personal”? Per a molta gent la cristianitat és visitar esglésies, realitzar rituals, i no cometre certs pecats. Això no és la cristianitat. La veritable cristianitat és una relació personal amb Jesucrist. Acceptar Jesús com a nostre Salvador personal significa deixar la vostra fe personal i confiança en ell. Ningú se salva per la fe dels altres. No es perdona a ningú per fer certs actes. L’única manera de salvar-se és acceptar personalment Jesús com a nostre Salvador, confiant en la Seva mort com a pagament pels nostres pecats, i la Seva resurrecció com a nostra garantia de vida eterna (Joan 3:16). És Jesús personalment el vostre Salvador?

Si voleu acceptar Jesucrist com el vostre Salvador personal, digueu les paraules següents a Déu. Recordeu, dir aquesta oració o qualsevol altra oració no us salvarà. Només confiar en Crist us pot salvar del pecat. Aquesta oració és només una manera d’expressar a Déu la vostra fe en Ell i agrair-Li que us doni la vostra salvació. "Déu, sé que he pecat contra vós i em mereixo el càstig. Però Jesucrist va rebre el càstig que em mereixo de manera que a través de la meva fe en Ell puc ser perdonat. M’allunyo dels meus pecats i deixo la meva confiança en Vós per a la salvació. Accepto Jesús com al meu Salvador personal! Gràcies per la Vostra meravellosa gràcia i perdó - el do de la vida eterna! Amen!"

Heu pres una decisió per Crist a causa del que heu llegit aquí? Si ha estat així, si us plau, feu clic al botó "Avui he acceptat a Crist" de més avall.

EnglishTornar a la pàgina d’inici del català

Què vol dir acceptar Jesús com al vostre Salvador personal?
© Copyright Got Questions Ministries