Pyetje rreth Jezu Krishtit


Kush është Jezus Krishti?

A është Jezusi Zot? A e ka shpallur ndonjëherë Jezusi veten Zot?

A është hyjnia e Krishtit Biblike?

A ka ekzistuar vërtet Jezusi? A ka dëshmi historike për Jezu Krishtin?

A është e vërtetë ringjallja e Jezu Krishtit?

Çfarë do të thotë që Jezusi është Biri i Perëndisë?

Përse është kaq e rëndësishme lindja virgjërore?

A u kryqëzua Jezus në një të premte?

A shkoi Jezusi në ferr midis vdekjes dhe ringjalljes së Tij?

Ku ndodhej Jezusi për tri ditë ndërmjet vdekjes dhe ringjalljes së Tij?


Kthehu tek faqja kryesore në Shqip
Pyetje rreth Jezu Krishtit