settings icon
share icon
Запитання

Чи можете ви дати пораду щодо стосунків?

Відповідь


Ми часто отримуємо такі запитання, як наприклад: «Мені подобаються двоє юнаків ... якого з них слід обрати як свого хлопця?» Або: «Я зустрічаюся з дівчиною, і вона зробила / сказала _____ ; чи повинен я порвати із нею?» На такі питання дуже важко відповісти. GotQuestions.org не надає консультацій щодо стосунків. Ми завжди намагатимемося сказати вам, що Біблія говорить стосовно того чи іншого питання. Однак, щодо відносин, Біблія часто конкретно не охоплює ситуації, про які нас запитують. Набагато більше уваги у ній приділяється нашим стосункам із Богом.

Ми з великою обережністю даємо поради щодо стосунків. Важко дати мудру пораду з особистого питання через статтю в інтернеті. Ще важче порадити щось із приводу відносин, якщо ми особисто не знайомі з людьми, не знаємо всіх подробиць і/або знаємо лише один бік історії. Ми не можемо говорити за Бога в наданні авторитетної поради з приводу християнських стосунків.

З огляду на вищесказане, якою ж буде наша порада? Ми радимо говорити з Богом про ваші відносини. Моліться Господу, просячи Його, щоб Він чітко виявив вам Свою волю (Филип’янам 4:6-7). Просіть Його про мудрість і розуміння (Якова 1:5). Бог обіцяє відповісти на прохання, що відповідають Його волі (1 Івана 5:14-15). А на те, щоб ми були мудрими та розважливими, безумовно, є Його воля – Він бажає, щоб ми правильно вирішували всі проблеми у своїх стосунках. І Він бажає, щоб християни бути радісними та укріплялися завдяки своїм відносинам з іншими людьми. Якщо ви зі щирим серцем і смиренним духом попросите Бога, то Він дасть вам потрібну пораду щодо відносин.

І, врешті-решт, зверніться за мудрою порадою до зрілих християн, які одружені вже багато років і весь цей час жили з Богом. Шукайте напучення у свого пастора, старійшин та інших зрілих керівників церкви. Їхній багаторічний досвід дозволяє їм говорити з мудрістю та пізнанням Бога у своєму житті.

English



Повернутися на стартову українську сторінку

Чи можете ви дати пораду щодо стосунків?
Поділитися цією сторінкою: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries