settings icon
share icon
Запитання

Як я можу отримати від Бога відповідь на свою молитву?

Відповідь


Багато людей вважають «відповіддю на молитву» виконання Богом прохання, зверненого до Нього. Якщо молитовне прохання не виконане, це часто сприймається як молитва, яка залишилась без відповіді. Тим не менше, це – невірне розуміння молитви. Бог відповідає на кожну молитву, яка піднесена до Нього. Нам тільки необхідно пам’ятати, що інколи Бог відповідає «ні», або «почекайте». Бог обіцяє виконати наші молитви, якщо ми будемо просити згідно з Його волею. Перше послання від Івана 5:14-15 говорить нам: «І оце та відвага, що ми маємо до Нього, – що коли чого просимо згідно з волею Його, то Він слухає нас. А як знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, то знаємо, що одержуємо те, чого просимо від Нього».

Що означає молитися за волею Божою? Молитися за Його волею – це просити про те, що прославить Бога, і/або про те, що чітко відкрите у Біблії як Божа воля для нас. Якщо ми молимося про щось, що не прославляє Бога чи не відповідає Божій волі для нашого життя, Бог не дасть нам те, що ми просимо. Як ми можемо дізнатися, якою є Божа воля? Бог обіцяє дати нам мудрість, якщо ми попросимо про неї. Послання від Якова 1:5 говорить: «А якщо кому з вас не стачає мудрости, нехай просить від Бога, що всім дає просто, та не докоряє, – і буде вона йому дана». Вивчайте те, що говорить Біблія про Божу волю щодо вашого життя. Чим більше ми будемо розуміти Боже Слово, тим краще знатимемо, про що молитися. Чим краще ми будемо знати, про що молитись, тим ефективнішим буде наше молитовне життя.

English



Повернутися на стартову українську сторінку

Як я можу отримати від Бога відповідь на свою молитву?
Поділитися цією сторінкою: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries