християнська християнській християнською християнка християнці християнкою віруюча віруючій дівчина дівчині дівчиною?


Запитання: християнська християнській християнською християнка християнці християнкою віруюча віруючій дівчина дівчині дівчиною?

Відповідь:
Чи може баптист зустрічатися з п’ятидесятницею? Чи може лютеранка ходити на побачення з пресвітеріанином? Найважливіше питання полягає в тому, чи знають обидві людини Ісуса Христа як Спасителя. Біблія каже про «чуже ярмо» (2 Коринтянам 6:14), але це стосується лише віруючих і невіруючих. Це не стосується двох віруючих людей, деякі переконання яких відрізняються. Якщо обоє знають Ісуса Христа як Спасителя, то немає жодних причин, згідно з Біблією, чому вони не можуть зустрічатись і/або одружуватися.

Але це не означає, що не буде потенційних проблем і незгод. Коли стосунки стають серйозними і можуть привести до шлюбу, парі слід дійти згоди щодо того, яку церкву відвідувати. Якщо в доктринальних переконаннях є серйозні розбіжності, пара має домовитися, що кожен дотримується своєї думки, і водночас про те, як виховувати дітей та практикувати християнську віру. Парі найкраще дійти доктринальної згоди, але найважливіше питання – це віра у Христа, любов одне до одного і бажання мати стосунки, що прославляють Господа.

Очевидно, що це стосується лише різних конфесій християнської віри. Істинним віруючим у Христа не слід одружуватися з членами культів і/або фальшивих релігій, що лише називають себе християнами. Знання та згода щодо основних доктрин християнської віри є вкрай важливими для пари, яка бажає мати успішні стосунки або шлюб, в якому шанують Бога.

English
Повернутися на стартову українську сторінку

християнська християнській християнською християнка християнці християнкою віруюча віруючій дівчина дівчині дівчиною?

Дізнайтеся, як ...

Провести вічність із Богом



Отримати прощення від Бога