settings icon
share icon
Kysymys

Voiko kristitty joutua kirotuksi? Salliiko Jumala kristityn kiroamisen?

Vastaus


Raamattu kertoo meille, kuinka "kuin lentävä lintu, kuin liitävä pääsky on aiheeton kirous: se ei yllesi jää" (San. 26:2). Tämän perusteella voimme todeta, että kirouksilla ei ole mitään vaikutusta. Jumala ei salli lapsiaan kirottavan. Jumala on kaikkivaltias. Kukaan ei pysty kiroamaan häntä, jonka Jumala on päättänyt siunata. Jumala ainoastaan pystyy julistamaan tuomion jollekulle.

Raamatussa "kiroukset" ja ”manaukset” ovat aina haitallinen asia. 5. Moos. 18:10-11 luettelee loitsujen lukijat yhdessä muiden Herralle iljettävien tapojen kanssa, kuten lasten uhraamisen, taikuuden, ennustamisen, noituuden ja kuolleisiin henkiin yhteydessä olemiseen. Miika 5:11 kertoo, kuinka Jumala hävittää noituuden ja ennustajat. Ilm. 18 mukaan loitsut ovat yksi Antikristuksen käyttämistä pettämiskeinoista "suuressa Babyloniassa" (jakeet 21-24). Lopunaikojen harhautukset ovat niin suuria, että jopa valitut tulisivat petetyiksi, jos Jumala ei suojelisi heitä (Matt. 24). Siitä huolimatta Jumala tuhoaa Saatanan, Antikristuksen ja heidän seuraajansa lopullisesti (Ilm. luvut 19-20).

Kristityt ovat uusia luomuksia Jeesuksessa Kristuksessa (2. Kor. 5:17) ja näin ollen Pyhän Hengen suojeluksessa ja jatkuvassa valtapiirissä, koska hän asuu meissä (Room. 8:11). Meidän ei tarvitse olla huolissamme kenenkään pakanallisista loitsuista. Voodoolla, noituudella, kirouksilla ja manauksilla ei ole mitään vaikutusta meihin, koska ne tulevat Saatanasta ja me tiedämme, kuinka "se, joka on teissä (Kristus), on suurempi kuin se, joka on maailmassa" (1. Joh. 4:4). Jumala on voittanut hänet ja sen vuoksi olemme vapaita palvelemaan Jumalaa ilman pelkoa (Joh. 8:36). "Herra on minun valoni ja apuni, ketä minä pelkäisin? Herra on minun elämäni turva, ketä siis säikkyisin? ” (Ps. 27:1).

EnglishPaluu suomenkieliselle etusivulle

Voiko kristitty joutua kirotuksi? Salliiko Jumala kristityn kiroamisen?
Jaa tämä sivu: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon

© Copyright Got Questions Ministries