settings icon
share icon
Kysymys

Onko sinulla iankaikkinen elämä?

Vastaus


Raamattu kertoo selvän tien iankaikkiseen elämään. Ensiksi meidän pitää tajuta, että olemme tehneet syntiä Jumalaa vastaan: "sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta" (Room. 3:23). Olemme kaikki tehneet asioita, jotka ovat Jumalasta vastenmielisiä, minkä vuoksi ansaitsemme rangaistuksen. Koska kaikki syntimme ovat pohjimmiltaan syntiä iankaikkista Jumalaa vastaan, vain iankaikkinen rangaistus on riittävä: "Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme" (Room. 6:23).

Jeesus Kristus, synnitön (1 Piet. 2:22), iankaikkinen Jumalan Poika kuitenkin tuli ihmiseksi (Joh. 1:1,14) ja kuoli kärsiäkseen meidän rangaistuksemme. "Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä" (Room. 5:8). Jeesus Kristus kuoli ristillä (Joh. 19:31-42) kärsien rangaistuksen, jonka me olisimme ansainneet (2 Kor. 5:21). Kolme päivää myöhemmin Hän nousi kuolleista (1 Kor. 15:1-4) ja osoitti siten voittaneensa synnin ja kuoleman. "Suuressa laupeudessaan hän on synnyttänyt meidät uuteen elämään ja antanut meille elävän toivon herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista" (1 Piet. 1:3).

Meidän tulee uskossa kääntyä pois synnistämme ja kääntyä Kristuksen puoleen pelastuaksemme (Apt. 3:19). Jos uskomme Häneen ja luotamme siihen, että Hänen ristinkuolemansa maksoi meidän syntivelkamme, saamme anteeksi ja meille luvataan iankaikkinen elämä taivaassa. "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän" (Joh. 3:16). "Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva" (Room. 10:9). Ainoastaan usko Kristuksen täytettyyn työhön ristillä on oikea tie iankaikkiseen elämään! "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä " (Ef. 2:8-9).

Jos haluat vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen Pelastajanasi, voit rukoilla seuraavan esimerkin tavoin. Muista, että tämän tai minkään muunkaan rukouksen sanominen ei pelasta sinua. Vain Kristukseen luottaminen voi pelastaa sinut synnistä. Tämän rukouksen avulla voit kuitenkin ilmaista Jumalalle uskosi Häneen ja kiittää Häntä pelastuksestasi. "Jumala, tiedän että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan ja ansaitsen rangaistuksen. Mutta Jeesus Kristus kärsi rangaistuksen, jonka minä olisin ansainnut, niin että uskomalla Häneen voin saada anteeksi. Käännyn pois synnistäni ja luotan siihen, että Sinä olet pelastukseni. Kiitos ihmeellisestä armostasi ja anteeksiannostasi – iankaikkisen elämän lahjasta! Aamen!"

Oletko päättänyt ottaa Kristuksen vastaan sen perusteella, mitä olet lukenut näiltä sivuilta? Jos näin on, ole hyvä ja klikkaa alla olevaa ”Olen ottanut Kristuksen vastaan tänään” – painiketta.

EnglishPaluu suomenkieliselle etusivulle

Onko sinulla iankaikkinen elämä?
Jaa tämä sivu: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon

© Copyright Got Questions Ministries