settings icon
share icon

Stuur ons je Bijbelvragen

Hartelijk dank voor je bezoek aan GotQuestions!

Het is helaas op dit moment niet mogelijk om ons een vraag te sturen. Maar we hopen, dat je het antwoord op jouw vraag kunt vinden in de artikelen op onze site.

Zoek je antwoorden: met de zoekoptie op onze site kun je veel zelf vinden.

Lukt het niet meteen, probeer dan eens een andere zoekterm (of een ander woord, minder woorden, of een term die misschien ook met je vraag te maken zou kunnen hebben).

Bijv. kun je niets vinden over "zondagsrust", probeer dan eens "Sabbat" of "zondag".

Heb je al eens eerder gezocht en kon je toen niet vinden wat je zocht: er worden nog steeds regelmatig nieuwe artikelen aan de site toegevoegd, dus misschien staat de informatie die je zoekt, inmiddels wel op de site.

Kun je het toch nog niet vinden: bid de Heer om wijsheid, en de Heer zal je wijsheid geven (Jakobus 1:5).

Heb je dringend geestelijke bijstand nodig, vergeet dan niet dat onze almachtige Helper en Raadsman 24 uur per dag, elke dag beschikbaar is. Leg in gebed je probleem aan Hem voor; vraag Hem om raad, en vraag Hem om mee te kijken met de situatie die jou bezighoudt.

Bid Hem dagelijks om bijstand, en als je voor een moeilijke keuze staat, vraag Hem dan om de deur te sluiten van de weg die voor jou niet de juiste is.

Onthoud: "Weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God" (Filippenzen 4:6)

Gods zegen!

Het team van GotQuestionsTerug naar Nederlandse home page

Stuur ons je Bijbelvragen
Deel deze pagina: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries