settings icon
share icon
سوال

آیا سندی در کتاب مقدس برای اثبات نظریه زمین جوان وجود دارد؟

جواب


اسناد و شواهد فراوانی در کتاب مقدس برای اثبات نظریه زمین جوان وجود دارد. با این حال، فقط دیدگاه زمین کهن در مدارس عمومی، مراکز آکادمیک و رسانه های عمومی به مردم آموزش داده می شود. پس جای تعجب نیست که دانشمندان دیدگاه زمین کهن را به اشتراک می گذارند. این همان چیزی است که در مدارس به آنها گفته شده است. همان چیزی است که در دانشگاه یاد گرفته اند و فارغ التحصیل شده اند. این چیزی است که اکثر همکلاسی هایشان می گفتند. اما مخالفانی در جوامع علمی نیز وجود دارند و تعدادشان هم افزایش می یابد. چرا؟ برای اینکه دانشمندان با شواهد روز افزونی مواجه می شوند که نظریه زمین کهن را به چالش می کشاند.

البته به این معنی نیست که هر کسی این شواهد را بررسی می کند نظریه زمین کهن را رد خواهد کرد. برخی از کسانی که این شواهد را بررسی کرده اند آنها را غیرعادی و نیازمند توضیح بیشتر دانسته اند. بعضی بر این باور هستند که با بررسی موشکافانه، این اسناد درست از آب در نمی آیند. بعضی دیگر این اسناد را به چشم شواهد تحریف شده عمدی از سوی متعصبان مذهبی می بینند.

شکی نیست که متعصبان مذهبی تمایل به تحریف اسناد دارند تا آنها را منتطبق با اهداف خود سازند. متعصبان نظریه زمین کهن نیز همین تمایل را دارند مخصوصا زمانی که پای شغل و شهرتشان در میان است. این موضوع درست است که برخی از شواهد و اسناد مربوط به زمین جوان هم به دقت بررسی نشده اند. اما بسیاری دیگر از شواهد و اسناد دقیقا بررسی شده اند، نتیجه این شده است که تعداد روز افزونی از دانشمندان کارکشته وجود دارند، که در حال پذیرش دیدگاه زمین جوان – اگر این نظریه قوی نباشند حداقل از نظر علمی شدنی است – می باشند. موارد زیر شواهد و اسناد مربوط به این موضوع می باشد:

فرسایش قاره ای و فسیل های به جا مانده. قاره ها با چنان سرعتی در حال فرسایش هستند که اگر بالا آمدگی زمین شناختی و جاری شدن آتشفشان نباشد در کمتر از 25 میلیون سال کاملا فرسایش پیدا می کنند . با چنین سرعتی، فسیل های میلیون ساله که در ارتفاعات پیدا شده اند باید خیلی وقت پیش فرسوده می شدند و از بین می رفتند. اما هنوز هستند. نتیجه گیری این است که عمر این فسیل ها میلیون ها سال نیست. اگر چنین باشد کل ستون چینه شناسی را باید بازبینی کرد.

فشارمایعات سیال زیرزمینی. وقتی دکل حفاری به لایه نفتی می خورد، گاهی نفت مانند فواره های عظیم فوران می کند. دلیل این فوران این است که نفت زیر فشار بسیاری بالای لایه سنگی روی خودش قرار دارد. ذخایر زیرزمینی دیگری مانند آب و گاز هم زیر این فشار می باشند. مشکل اینجاست که لایه سنگی بالای ذخایر زیرزمینی تحت فشار، تقریبا نشت پذیر است و فشار در کمتر از صد هزار سال باید نشت کند. اما هنوز این ذخایر فشار بسیار بالایی دارند. باز هم می گوییم به دلیلی قدمت این ذخایر و موقعیت مکانی آنها در ستون چینه شناسی، این مشاهدات تفسیرهایی که منجر به تشکیل ستون چینه شناسی شده را زیر سوال می برد.

سرمایش جهانی. در قرن نوزدهم میلادی، لورد کلوبن فیزیکدان و مخترع مشهور، اولین کسی بود که گفت اگر زمین از یک حالت گداخته آغاز شده باید میلیاردها سال زودتر از سن مورد قبول امروزی آن (یعنی 4/6 میلیارد سال) به دمای فعلی خودش رسیده بود. از آن زمان به بعد طرفداران «زمین کهن» ادعا کردند که فروپاشی هسته ای در زمین به میزان زیادی مراحل سرد شدن را کند کرده است. طرفداران زمین جوان اینگونه پاسخ دادند که حتی اگر فرضیات بی طرف در مورد میزان حرارتی که فروپاشی هسته ای تولید کرده را در نظر بگیریم، همچنان زمین باید خیلی زودتر از گفته طرفداران زمین کهن به حرارت فعلی اش می رسید.

پس رفت ماه. ماه آهسته در حال فاصله گرفتن از زمین است. به این دلیل که چرخش زمین به دلیل اصطکاک جزومدی و عوامل دیگر در حال کاهش سرعت است. پس رفت ماه اولین بار توسط ادموند هالی در اواخر قرن هفدهم مشاهده شد (همان کسی که دنباله دار هالی به اسم او ثبت شده است). بر اساس میزان امروزی سرعت پس رفت ماه و شتاب گرفتن آن در طول زمان، و چندین عامل دیگر، فیزیکدانان به این نتیجه رسیده اند که سیستم بین زمین و ماه بعد از 1.2 میلیارد سال دیگر وجود نخواهد داشت ( می توانید آمار دقیق محاسباتی را در این سایت جستجو کنید http://www.creationscience.com/). این آمار 3/4 میلیارد سال کمتر از آن چیزی است که طرفداران زمین کهن می خواهند قبول کنند. علاوه بر این، هرچه ماه به زمین نزدیکتر می شود، تاثیرش بر روی جز و مد بیشتر می شود. ما نمی توانیم آنقدر در زمان به عقب برگردیم که روزی دو بار باید غرق می شدیم.

پخش موکولی هلیوم از زیرکن پرکامبرین. هلیوم در اثر واپاشی هسته‌ای طبیعی در عنصرهای سنگین پرتوزا مانند اورانیم و توریم پدید آمده‌است. بخشی از این فروپاشی در کریستال هایی به نام زیرکن اتفاق افتاده است. هلیوم از این زیرکن ها پخش می شود و سرعت پخش آن شناخته شده و به عمق و حرارت بستگی دارد. دانشمندان کشف کرده اند که در زیرکن جایی که واپاشی اورانیوم یک میلیارد ساله اتفاق افتاده است مقدار بسیار زیادی هلیوم به جا مانده است. به نظر می رسد که هلیوم زمان کافی برای پخش شدن از درون کریستال ها را نداشته است . این مشاهدات دو مفهوم را می رساند:

مورد اول، این مشاهدات ممکن است که فرض اساسی نهفته در زمان سنجی رادیومتری را باطل کند (متداول ترین روش برای زمان سنجی زمین کهن). دانشمندان معتقدند که واپاشی یک میلیار ساله اورانیوم در این زیرکن ها اتفاق افتاده است، فقط به این دلیل که آنها فرضیات خاصی در مورد گذشته غیرقابل مشاهده دارند. یکی از این فرضیات این است که فروپاشی هسته ای در گذشته غیرقابل مشاهده، پایدار مانده است. دانشمندان توانستند که سرعت این فروپاشی را در آزمایشگاه تغییر دهند، اما اکثرا معتقدند که این پدیده نمی تواند در طبیعت واقعا اتفاق بیفتد. با این وجود اگر میلیاردها سال واپاشی اورانیوم چنان سریع رخ داده که تولید هلیوم زمان کافی برای فرار از زیرکن ها را نداشته است، می تواند سند محکمی باشد که سرعت فروپاشی هسته ای به میزان قابل توجهی در گذشته غیرقابل مشاهده افزایش یافته است.

مورد دوم، از آنجایی که زیرکن ها به سنگ های دوره پریکامبرین در زیر ستون چینه شناسی تعلق دارند، تفسیرهای مورد قبول در مورد زمین کهن در ستون چینه شناسی را باید به طور جدی دوباره مرور کرد. این مدارک و شواهد علمی دیگر، در رابطه با تئوری زمین جوان به گزارش کتاب مقدس از آفرینش زمین و جهان هستی در کتاب پیدایش اعتبار می دهد.

English



بازگشت به خانۀ فارسی

آیا سندی در کتاب مقدس برای اثبات نظریه زمین جوان وجود دارد؟
Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon این صفحه را به اشتراک بگذار:
© Copyright Got Questions Ministries