settings icon
share icon
Запитання

Яка релігія вірна для мене?

Відповідь


Ресторани переманюють нас до себе, дозволяючи вибирати саме ту їжу, яку ми хочемо. Кав’ярні вихваляються сотнями різних смаків кави. Навіть купуючи будинки й автомобілі, ми можемо знайти те, що найбільше відповідає нашим бажанням. Перед нами величезний вибір. Ми можемо знайти будь-що відповідно до наших власних смаків і потреб.

А що ж стосовно релігії, яка би відповідала вашим бажанням? Як щодо релігії без почуття вини, без вимог, без нагромадження надокучливих «можна» і «не можна»? Такі варіанти існують, але чи можливо вибирати релігію, як улюблений смак морозива?

Існує багато голосів, що змагаються за нашу увагу, так чому ми маємо вважати Ісуса вищим за, скажімо, Магомета чи Конфуція, Будду чи Джозефа Сміта? Та й взагалі, хіба не ведуть усі дороги на Небеса? Чи не є всі релігії, у своїй основі, однаковими? Правда полягає в тому, що всі релігії не ведуть до Небес, так як і всі дороги не можуть вести в потрібне нам місце.

Ісус єдиний наділений Божественним авторитетом, оскільки Він єдиний переміг смерть. Магомет, Конфуцій та всі інші по сьогодні залишаються у своїх могилах, але Ісус вийшов із могили через три дні після смерті на римському хресті. Кожний, хто має владу над смертю, безперечно, заслуговує нашої уваги!

Докази воскресіння Ісуса неспростовні. По-перше, було понад п’ять сотень очевидців воскреслого Христа – а це багато! Неможливо ігнорувати п’ятсот голосів. Доказом також є пуста гробниця – вороги Христа могли би легко зупинити всі розмови про воскресіння, якби продемонстрували Його мертве тіло, проте вони не мали що показувати! Могила була порожня! А чи не могли учні Христа викрасти Його тіло? Навряд. Аби запобігти цьому, могила Ісуса пильно охоронялася озброєними солдатами. Беручи до уваги, що Його найближчі послідовники втекли у великому страху під час Його арешту і розп’яття, просто неймовірно, щоб ця група переляканих рибаків пішла проти вишколених, професійних воїнів. Факт у тому, що воскресіння Христа неможливо спростувати!

Ще раз – кожний, хто має владу над смертю, заслуговує нашої уваги. Ісус довів Свою силу над смертю, тому нам варто прислухатися до Його слів. А Ісус стверджує, що є єдиним шляхом до спасіння (Івана 14:6) Він – не просто один зі шляхів, Він – єдиний шлях!

І цей Ісус говорить: «Прийдіть до Мене всі втомлені та обтяжені, – і Я заспокою вас» (Матвія 11:28). Світ жорстокий і життя складне. Більшість із нас відчула це на собі, чи не так? То чого ж ви прагнете? Кардинальних змін, чи просто культу? Живого Спасителя, чи одного з багатьох мертвих «пророків»? Змістовних стосунків, чи порожніх ритуалів? Ісус не один з можливих варіантів, Він – єдиний варіант!

«Правильна релігія» в Ісусі, якщо ви прагнете прощення (Дії 10:43). «Правильна релігія» в Ісусі, якщо ви прагнете змістовних стосунків з Богом (Івана 10:10). «Правильна релігія» в Ньому, якщо ви прагнете до вічного дому в Небесах (Івана 3:16). Повірте в Ісуса Христа як вашого Спасителя – і ви не пожалкуєте! Повірте, що Він може простити ваші гріхи, – і ви не розчаруєтеся.

Якщо ви бажаєте мати «правильні стосунки» з Богом, помоліться такою молитвою. Пам’ятайте: промовляння цієї молитви, або будь-якої іншої, не спасає вас. Лише віра у Христа може врятувати вас від гріха. Ця молитва – просто спосіб висловити Богові вашу віру в Нього і подякувати Йому за надання вам спасіння. «Боже, я знаю, що згрішив проти Тебе і заслуговую покарання. Але Ісус Христос поніс покарання, призначене мені, щоб через віру у Нього я міг бути прощений. Я відмовляюся від мого гріха й вірю, що Ти – моє спасіння. Дякую за Твою чудову милість і прощення – дар вічного життя! Амінь!»

Ви прийняли Христа завдяки прочитаному тут? Якщо так, будь-ласка, натисніть на кнопку «Я прийняв(-ла) Ісуса сьогодні» нижче.

English



Повернутися на стартову українську сторінку

Яка релігія вірна для мене?
Поділитися цією сторінкою: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries