settings icon
share icon
Запитання

Як я можу пізнати Божу волю стосовно мого життя?

Відповідь


Є два ключі до пізнання Божої волі щодо конкретної ситуації: переконайтеся, що те, про що ви просите, або що збираєтеся зробити

1) не заборонено Біблією;
2) прославить Бога і допоможе вам зростати духовно.

Якщо ці два аспекти присутні, але Бог не дає того, про що ви просите, – імовірно, Божа воля не в тому, щоб ви отримали те, про що просите, або ж вам просто слід почекати трошки довше. Людям іноді складно пізнавати Божу волю. Ми хочемо, аби Бог конкретно вказував нам, що робити – де працювати, де жити, з ким одружуватись і т.д. У Римлян 12:2 написано: «І не пристосовуйтеся до цього віку, але змінюйтеся оновленням вашого розуму, щоб ви пізнавали, щó є Божа воля: добре, приємне і досконале».

Бог рідко дає людям таку безпосередню і конкретну інформацію. Бог дозволяє нам самим приймати рішення. Єдине рішення, яке Бог не хоче, щоб ми приймали, – це гріх або спротив Його волі. Бог бажає, щоб ми приймали рішення, які відповідають Його волі. Отже, як ми можемо знати Божу волю щодо нас? Якщо ви в близьких стосунках з Богом і справді прагнете виконувати Його волю у вашому житті – Бог закладатиме Свої бажання у ваше серце. Ключ – бажання виконувати Його волю, а не свою. «Хай Господь буде розкіш твоя, – і Він здійснить тобі твого серця бажання!» (Псалом 37:4). Якщо Біблія не забороняє того, про що ви просите, і це дійсно вдосконалить вас духовно, тоді вона дає вам «дозвіл» приймати це рішення.

English



Повернутися на стартову українську сторінку

Як я можу пізнати Божу волю стосовно мого життя?
Поділитися цією сторінкою: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries