Pyetje rreth Jezu KrishtitPyetje rreth Jezu Krishtit

Kush është Jezus Krishti?

A është Jezusi Zot? A e ka shpallur ndonjëherë Jezusi veten Zot?

A është hyjnia e Krishtit Biblike?

A ka ekzistuar vërtet Jezusi? A ka dëshmi historike për Jezu Krishtin?

A është e vërtetë ringjallja e Jezu Krishtit?

Çfarë do të thotë që Jezusi është Biri i Perëndisë?

Përse është kaq e rëndësishme lindja virgjërore?

A u kryqëzua Jezus në një të premte?

A shkoi Jezusi në ferr midis vdekjes dhe ringjalljes së Tij?

Ku ndodhej Jezusi për tri ditë ndërmjet vdekjes dhe ringjalljes së Tij?Kthehu tek faqja kryesore në ShqipPyetje rreth Jezu Krishtit